Nieuwe shirtsponsor voor de Veluwse Boys JO15

De jongens van JO15 werden op zaterdag 18 februari 2017, tijdens de aanvang voorjaarscompetitie van nieuwe tenues voorzien.

Het team wordt gesponsord door John Doppenberg en Jolanda Kulhman van ‘Eetcafé Stam’ in Garderen en ‘Grand Café de Hoeve’ in Stroe. 
Eetcafé Stam’ in Garderen een begrip om zijn goedkope en kwalitatief goede eten en natuurlijk als aloud dorpscafé. Daarnaast runnen John en Jolanda sinds enige tijd in Stroe “Grand Café de Hoeve” waar goed eten, service en gezelligheid centraal staan. ‘Grand Café de Hoeve’ is de horecagelegenheid van camping en sporthal ‘De Jacobushoeve’ en biedt een goede gelegenheid om een (sportief) evenement te combineren met een hapje en een drankje.

Namens de vereniging werden John en Jolanda héél hartelijk bedankt en werden een mooie bos bloemen en een ingelijst shirt aangeboden.
Helaas was alleen Jolanda aanwezig bij de uitreiking van het nieuwe tenue. John is herstellende van een operatie en voor hem was het niet mogelijk om hierbij te zijn. 
Namens de vereniging vanaf deze plaats dan ook een voorspoedig herstel gewenst John.

En zoals de jongens van de JO15 aan John hebben beloofd tijdens het ziekenbezoek werd de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue met een mooie 4-0 gewonnen.