Klaremelk sponsort de Garderense jeugd!

Vanaf heden is Klaremelk sponsor van onze mooie club. Het familiebedrijf, gevestigd in Ermelo, is een vooraanstaande partner in de zuivelindustrie dat zich focust op het produceren van hoogwaardige voeding voor jonge dieren. Door de jaren heen heeft Klaremelk een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de agrarische sector. Hun toewijding aan het leveren van goede voeding voor dieren en de lokale betrokkenheid maakt Klaremelk een gewaardeerd sponsor.

We vinden het mooi om te zien dat bedrijven zoals Klaremelk zich willen inzetten voor jeugdvoetbal en de lokale gemeenschap, zoals met deze bijdrage aan onze club. Door de hulp van het Ermelose bedrijf zullen er nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft worden zoals doeltjes en ballen.

Via deze weg willen we Klaremelk nogmaals bedanken!