Alpaca fokker nieuwe penningmeester Veluwse Boys.

Nadat Aalt van Lagen bij de laatste ledenvergadering was afgetreden hadden we een vacature binnen het bestuur voor de functie van penningmeester. Aalt heeft gelukkig in de tussenliggende periode zijn werkzaamheden voor onze club voortgezet. Onze dank en waardering is hiervoor groot. Ondertussen hebben we hard gezocht en gekeken wie deze vacature op zou kunnen vullen. Op individuele lijstjes van bestuursleden en bij meedenkende leden kwam telkens de naam van Nico van Beek voor.

Nico is enige tijd afwezig geweest bij onze vereniging, maar voor de mensen die al wat langer lid zijn van onze club is hij geen onbekende. Hij speelde jarenlang in ons tweede team, met af en toe een uitstapje naar het eerste. Door knieproblemen werd hij gedwongen te stoppen met actief voetbal, maar toen kwam misschien zijn beste rol in beeld.

Alpaca's
De Alpaca’s die Nico als hobbyboer fokt

Samen met Evert Sok vormde hij een legendarisch duo als trainer en begeleider van het damesteam. De dames werden betere voetballers en ook de sfeer was optimaal. Na enige tijd bleek de dubbele agenda van beide vrijgezelle heren. Evert selecteerde zijn Sandra en Nico zijn Marieke, en niet alleen voor in het veld. Nu de oudste zoon van Nico en Marieke de kleuren van rood en geel gaat verdedigen komt Nico automatisch meer van zijn Speuldse Alpaca fokkerij (zie foto) naar de Westeneng. Op onze vraag of hij de nieuwe penningmeester wilde worden gaf hij een bevestigend antwoord.

In het dagelijks leven is Nico als zelfstandig ondernemer  werkzaam bij de grote banken in Nederland als Business Analist. Wij denken in Nico een uitstekende penningmeester en een leuke collega bestuurder te hebben gevonden. Nadat Wim van Middendorp tijdens de ledenvergadering al is toegetreden kunnen wij dus het nieuwe seizoen weer in met een voltallig bestuur.

Bestuur Veluwse Boys