Soms moet je er even aan herinnerd worden…

Club Brugge, onze gasten van dit moment hebben dagelijks een verslagje en een videoverslag “60 seconden uit Garderen” op hun site www.clubbrugge.be . Ze zijn overal geweest en hebben alles gezien, als dan hun verslag van gisteren begint als hieronder dan weten we weer even dat we een prachtig complex hebben. Enerzijds gewoon een beetje mazzel, maar vooral door de niet aflatende inzet van onze onderhoudsploeg. Ook de gemeentelijke onderhoudsploeg en de op dit moment zeer veel aanwezige extra manschappen verdienen deze pluim.

Hard zwoegen in een oase van rust en de adembenemende groene omgeving in de Veluwe kenmerken de stage van Club in Garderen. Dag 4 wordt in twee delen opgesplitst : een fikse training en een teamactiviteit.

Na de goede beurt in de wedstrijd tegen Dinamo Tblisi ging de spelersgroep deze morgen op de biljartvelden van de Veluwe Boys weer vol aan de bak. Het gebeurde eens te meer met heel veel overtuiging, want werken in dergelijke unieke omstandigheden verzacht bij de zware geleverde inspanningen vanzelfsprekend de pijn.