Alle verwachtingen overtroffen, 76 loten verkocht!

Het lijkt dat we het definitieve aantal verkochte loten duidelijk hebben. Hoewel iemand onder contante betaling nog steeds de kans heeft, staan we op dit moment op 76 verkochte loten. Zesenzeventig dus! Vanavond gaan we middels trekking bepalen wie er de komende jaren op het trainingspak van Veluwse Boys 2 komt. Gevolgd door de trekking van de absolute winnaar; wie staat er komend jaar op het shirt van ons vlaggenschip.

Op deze avond zijn niet alleen deelnemers aan de loterij aanwezig. Ook alle vrijwilligers van het afgelopen jaar zijn uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen. We beginnen op tijd, om 19.00 uur zal er afgetrapt worden voor de wedstrijd Veluwse Boys 1 tegen een Regio Team. Met deze wedstrijd nemen we afscheid van het shirt van sponsor Schildersbedrijf Ernsten. Even na 21.00 uur zal er vervolgens bepaald worden wie de loterij gewonnen heeft.Teamfoto2013VB1