Kledingpresentatie eerste elftal!

Vorige week zijn onder toeziend oog van de sponsoren van het eerste elftal de nieuwe tenues, tassen en inloopkleding uitgedeeld. Dit seizoen is Barneveldse Kraanverhuur (BKV) de gelukkige winnaar van de sponsorloterij, waardoor zij samen met vaste hoofdsponsor Bouwbedrijf Kok op de tenues te bewonderen is. De BKV is een familiebedrijf met meer dan 25 kranen. Geen hijsklus is de BKV te groot of te klein en bieden overal de best passende oplossing voor!

Op de achterkant prijkt, traditiegetrouw, het logo van Bouwbedrijf Kok. We zijn trots en dankbaar dat Kok ons jarenlang sponsoort. Ook Kok gaat geen uitdaging uit de weg door hun jarenlange ervaring. Wie Kok zegt, zegt vakmanschap en kwaliteit, maar dat is voor u als lezer allang bekend.

Naast de tenues zijn er ook nieuwe tassen in ontvangst genomen, gesponsord door Wentzo. Inmiddels mag Wentzo de vaste tassensponsor van ons eerste elftal genoemd worden. Wentzo is gespecialiseerd op het gebied van advies, realisatie en beheer van netwerkinfrastructuren. Daarbij is enkel het allerbeste goed genoeg. Niet gek dat menig groot concern wegloopt met de kwaliteit en dienstverlening van het Gardereense bedrijf.

 

Als laatste is er nieuwe inloopkleding beschikbaar gesteld door Mesrits en Kuizenga. Mesrits is onze huis-fysio waarvan altijd een gediplomeerde fysio aanwezig is op de donderdagavonden. Bij Mesrits in Ermelo kan je terecht voor fysiotherapie, manueel therapie en haptonomie. We zijn als club erg blij met de diensten en sponsoring van deze gerenommeerde fysiopraktijk.

Kuizenga levert bedrijfs- en sportkleding aan menig ondernemer en enkele sportclubs. Naast de kleding zal het bedrijf ons ook voorzien van alle sportkleding en reclameborden. De club hoopt te profiteren van de korte lijntjes en de voordelen dat alles bij één leverancier te halen is. Dit alles zal de basis moeten worden van een langdurige samenwerking. Kuizenga, welkom bij de club!

Via deze weg willen we alle sponsoren nogmaals bedanken!