“Een blessurevrij seizoen begint hier!”

Met het aanbreken van een nieuw voetbalseizoen heten we je van harte welkom terug op de Westeneng. Bo Does, fysiotherapeut van Gezondheidspraktijk Mesrits staat weer paraat om jou te ondersteunen met professionele zorg. We erkennen dat blessures onvermijdelijk zijn in de sportwereld en bieden daarom de expertise van onze ervaren fysiotherapeuten aan.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of aan het begin staat van je voetbalavontuur, onze prioriteit ligt bij jouw fysieke welzijn en spelplezier. We richten ons op preventie, gerichte behandeling en doeltreffend herstel. Wij begrijpen de specifieke fysieke eisen die voetbal met zich meebrengt.

Of je nu traint voor een intens seizoen vol competitie of gewoon wilt genieten van het spel met vrienden, voel je vrij om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een afspraak te regelen. Op donderdagavond zijn we in de verzorgingsruimte voor het inloopspreekuur, om 19:15u voor het eerste elftal, vanaf 19:45u voor alle leden en vrijwilligers.  

Laten we samen werken aan een seizoen van gezondheid, sportieve prestaties en gezelligheid bij v.v. Veluwse Boys