Indeling jeugd 2023-2024

Beste (jeugd)leden en ouder(s)/verzorger(s),

Het jeugdbestuur van Prins Bernard en De Veluwse Boys is de afgelopen weken druk geweest met de samenstelling van de diverse jeugdelftallen voor het komende seizoen. Hierbij hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk ‘eigen’ elftallen te maken en gemengde elftallen te formeren waar dit niet anders mogelijk is. Aankomend seizoen zullen de elftallen van JO-13, JO-15 en JO-16 bestaan uit zowel spelers van Prins Bernhard als van De Veluwse Boys. Momenteel wordt nog gewerkt aan de invulling van de begeleiding. De teamindelingen zijn onder deze brief te vinden. Door veranderende omstandigheden kunnen de teamindelingen gedurende het seizoen nog wel wijzigen.

We hopen in het nieuwe seizoen op de inzet van iedereen; we hebben jullie allemaal, jeugd en ouders, nodig om er iets moois van te maken. Aan het begin van het nieuwe seizoen krijgen jullie een uitnodiging voor de eerste training. Houd je mail of app dus goed in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Het jeugdbestuur van Prins Bernhard en De Veluwse Boys.