Tweede en derde seniorenelftal in het nieuw!

Afgelopen zaterdag zijn de talenten en vedettes (en alles daar tussenin) van het tweede en derde seniorenelftal in het nieuw gestoken, zodat zij gelikt op wedstrijddagen voor de dag komen. Onze dank gaat uit naar de geweldige sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt, te noemen;

Voor het tweede elftal pronken de logo’s van Sportcentrum Bellevue en Café de Molenaer op de rug. Bellevue uit Voorthuizen heeft één van de mooiste sportcentra van de omgeving, waar gebruik gemaakt kan worden van de nieuwste apparaten of kan worden deelgenomen aan groepslessen. Of je een ervaren sporter bent of net begint, je jong bent of oud, Bellevue kan je helpen met elk doel!

Café de Molenaer uit Ermelo is alom bekend in Garderen (en omstreken). Velen brengen hun ideale vrijdag- of zaterdagavond er door onder het genot van een drankje. Daarnaast worden er vaak thema-avonden of andere activiteiten georganiseerd zoals een pubquiz. Het sfeervolle café is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen!.

Bij het derde elftal staat het logo van Topparken op de rug. Met twaalf vakantieparken in Nederland kun je met Topparken heerlijk op vakantie in eigen land. Sinds Topparken een vakantiepark in Garderen heeft, Resort Veluwe, sponsort Topparken de lokale vereniging.

Via deze willen de sponsoren nogmaals bedanken!