Vanaf vandaag kunt u stemmen bij Rabo Clubsupport!

Ook wij doen dit jaar weer mee met Rabo Clubsupport, van Rabobank de Gelderse Vallei. Bij deze actie telt: hoe meer stemmen, hoe meer sponsorgeld wij krijgen van de Rabobank. Bent u ook lid van deze bank? stem dan ook op onze mooie dorpsclub, zodat jong en oud met veel plezier kan blijven sporten op de velden van de Veluwse Boys! Vooral in deze moeilijke tijd hebben we uw steun hard nodig.

Stemmen kan via onderstaande link:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Let op, alleen leden van Rabobank de Gelderse Vallei kunnen meestemmen. Heeft u dus een rekening bij de Rabobank, maar bent u nog geen lid bij de Gelderse Vallei? Meld u dan snel gratis aan, zodat u kunt meestemmen met Rabobank Clubsupport.

Alvast bedankt!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com