Recreatielandgoed de IJsvogel wint de sponsorloterij!

De winnaar van de sponsorloterij 2019 is geworden: Recreatielandgoed ” de IJsvogel” !

Na een spannende trekking gehouden door Matthijs van Giffen, die dit jaar gestopt is als speler van ons eerste elftal, kwam de IJsvogel als winnaar uit de bus.

Wij feliciteren de winnaar en willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname en daarmee steun aan onze mooie dorpsclub. Mede dankzij deze vorm van sponsoring kunnen kinderen en volwassenen uit Garderen en omgeving hun favoriete sport uitoefenen!

De veiling van de wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal is verzet naar zaterdag 14 september. Het eerste elftal speelt dan thuis de kraker tegen VVOP 1 uit Voorthuizen in de beker. De veiling zal gehouden worden door onze veilingmeester Henk Lubbersen, na de wedstrijd in de kantine.

Tot dan!