Scheidsrechterscursus

Ook dit najaar organiseert de KNVB in samenwerking met de SAO Apeldoorn weer een cursus verenigingsscheidsrechter. Deze cursus leidt op voor het leiden voor alle wedstrijden op groot veld en staat open voor deelnemers vanaf 14 jaar. De cursisten gaan aan de slag met alle facetten van het leiden van een wedstrijd en wisselen onderling veel ervaringen uit. Tijdens de cursus fluiten ze wedstrijden bij de eigen club zodat ze het geleerde ook direct in praktijk kunnen brengen. Voor de cursus dit najaar zijn nog 11 plekken beschikbaar. Geef uw clubscheidsrechters snel op via deze link of mail aan snezana.vujovic@knvb.nl. Mocht u vragen hebben, dan kan u deze stellen via secretaris@sao-apeldoorn.nl of snezana.vujovic@knvb.nl.

Heb je interesse , meld je aan bij:
t.beek@hetnet.nl
06-11212561

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding scheidsrechter