Gezellige jeugdavond Veluwse Boys

Op zaterdag 20 januari was het zover. De jaarlijkse jeugdavond voor spelers van de JO11 , JO13 en JO17.
We begonnen om 17.30 met de JO11. Om 17.30 had Danielle de Boer het vet al warm. Samen met Aart vd Berg serveerden ze de aanwezige jeugd een heerlijk patatje met een lekkere snack erbij.
Om 18.00 uur startten Henk Koot, Ben Slijkhuis , Erik Lubbersen en Otwin Haklander met de bingo. Erg werd zeer fanatiek gespeeld door de jeugd. Bingomaster Henk Koot had alles uitstekend onder controle en was steeds opnieuw bereid om zeer geduldig nogmaals het spel uit te leggen of het getal te herhalen.

De grote prijs, een leren bal, werd gewonnen door Rick van Beek uit Speuld. Gelukkig ging iedereen uiteindelijk met een prijs naar huis.
Aan het eind van dit gedeelte werden de prijzen van de Grote Club Actie uitgereikt aan de spelers die per team de meeste loten hadden verkocht.
Dit waren in willekeurige volgorde : Roy Busser, Evan van de Nostrum, Rick van Beek, David Angenent, Lisa Doppenberg, Duuk Bokhorst en Gerben Slijkhuis. Zij kregen van de vereniging een mooie leren bal.

Toen de JO11 jeugd naar huis ging, kwamen de spelers en leiders van de JO13 en JO17 binnen, samen met enkele selectiespelers om de voetbal- en sportquiz te spelen.

Buiten mededinging deed ‘het BaRteam’ o.l.v. Wilgert Kok mee en een club dappere oudere jongeren, met als teamleider Ton van Krevel, die vooraf nog de illusie hadden om voor de eerste prijs te gaan. Dat was toch net iets te hoog gegrepen voor deze heren. Daar waren ze snel achter.

Er werden onder leiding van Maarten Bronkhorst acht spannende rondes gespeeld, waarbij vragen over voetbal en sport afgewisseld werden met muziek of geluidsrondes. Tussen de rondes door werden er hapjes en drankjes geserveerd door Danielle de Boer en Ingrid Mulder, die onder leiding van Aart de catering verzorgden. Juryleden Wim Mulderij en Freek Mulder keken na elke ronde de antwoorden zorgvuldig na. Zij waren ondanks meerdere pogingen, niet omkoopbaar en stonden boven alle partijen.

Het team “Voor Goud” met Levi Waaijenberg, Joppe van Krevel, Roy Boel, Tijmen Kool en Rens Mulderij werd de welverdiende winnaar met 64 punten! De rest van de teams kwamen er met respectievelijk 60,5-, 58,5-, 57,5- en 43 punten er vlak achter aan. Een eervolle vermelding was er voor het ‘BaRteam’ van Wilgert Kok, Wesley Pot en Mark ten Ham met 68 punten. Het team van de oudere jongeren hield, hoe kan het ook anders, de naam van het team in ere: “keep on dreaming” met 43 punten. Ingrid Mulder werd glorieuze winnaar van de tussenronde, een afvalrace waarbij steeds gekozen kon worden tussen twee antwoorden (Rood-Groen).

Tot slot werd op deze dag de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt. Door de jeugdleden is het mooie bedrag van 2.596,40 Euro bij elkaar gebracht. Echt super gedaan! En werden er ’s avonds nog twee ballen uitgereikt aan de teamleden die de meeste loten hadden verkocht. Bij de JO13 was dit Sulyman en bij de JO17 Bas Bronkhorst.
Om 22.30 was de geslaagde avond ten einde. De thuisblijvers hadden ongelijk.

Enkele selectiespelers zijn bezig om een pubquiz op te zetten voor alle senioren. Via de site komt hier nog nieuws over.
Wil je je eigen voetbal kennis testen? Hieronder een voorbeeld van een ronde uit de voetbalquiz: 10 logo’s van bekende clubs, noem de clubs.

Link naar het fotoalbum: https://myalbum.com/album/HButf5VZtadU