Nieuwe tenues 1e elftal

Het seizoen is weer begonnen en daarom heeft ons eerste elftal weer traditiegetrouw nieuwe tenues mogen ontvangen! De gelukkig winnaar van de sponsorloterij was dit jaar Chinees restaurant Camposing, die daarom samen met de vaste hoofdsponsor Bouwbedrijf Kok op de tenues te bewonderen is. Camposing doet al vanaf het begin mee met de loterij en is al jaren sponsor van onze mooie club.

De meesten van u zullen er vast al een keer gegeten hebben of eten hebben afgehaald en zo niet, dan is dit zeker aan te raden, want Camposing is met afstand het lekkerste Chinese restaurant van Garderen, waar de eigenaar Chung Man samen met zijn gezin de Chinese gastvrijheid goed in ere houdt.

Daarnaast mogen we ook met trots zeggen dat Bouwbedrijf Kok ons weer steunt als hoofdsponsor van de club. Eigenaren Reier en Willy Kok zijn zeer betrokken bij de Veluwse Boys en ons eerste elftal en runnen daarnaast nog eens een fantastisch bouwbedrijf waarbij ze zeer klantgericht werken met focus op goede kwaliteit en communicatie.

Ons eerste elftal zal aankomend weekend de competitie beginnen met een thuiswedstrijd tegen EFC ’58 uit Ermelo, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Hans Nijhuis. Kom ze dus allemaal aanmoedigen om het seizoen goed te beginnen!

Namens de hele club feliciteren en bedanken we Restaurant Camposing, Bouwbedrijf Kok en alle andere sponsoren en deelnemers van de sponsorloterij voor alle steun dit seizoen.

Wentzo Wireless nieuwe tassensponsor 1e elftal

Met trots mogen we aankondigen dat sponsor Wentzo Wireless vanaf dit seizoen nieuwe tassensponsor is van ons eerste elftal. Wentzo is al shirtsponsor van ons 35+ team waar eigenaar Reino Wentzel elke week zijn mooiste schijnbewegingen laat zien, maar besloot om onze club nog breder te gaan steunen.

Wentzo Wireless is de eerste en grootste WIFI specialist van Nederland en heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van draadloze netwerken. Naast het leveren van uitstekende service is er binnen het bedrijf een team dat volledig gericht is op het ontwikkelen van de nieuwste innovaties.

Namens alle leden bedanken wij Wentzo Wireless voor de steun aan onze mooie club!

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com