Gezellige sfeer bij winnend Club Brugge

Gisteren is de eerste profwedstrijd van deze zomer gespeeld op de Westerneng. Om 19.00 betraden Club Brugge en Oleksandria de grasmat van de Veluwse Boys, die er weer super strak bij ligt dankzij onze vrijwilligers Gerard Bronkhorst, Gert Koot en Gerard Zevenbergen.

Club Brugge was duidelijk de betere ploeg en scoorde in de eerste helft twee doelpunten, dankzij Emmanuel Dennis uit een vrije trap van Ruud Vormer en later zorgde dezelfde Dennis dat Jelle Vossen de 2-0 makkelijk in kon schieten. In de tweede helft bewees spits Dennis opnieuw zijn waarde door de 3-0 te maken, de eindstand van deze avond.

Wij bedanken alle bezoekers voor de goede sfeer en hopen iedereen aankomende zaterdag weer te zien, als Club Brugge om 16.30 uur aantreedt tegen Waasland-Beveren in een Belgisch onderonsje.

Tot dan!