Een veel invallers tellend Veluwse Boys wint bij IJsselstreek

scorebordVeluwse Boys miste tegen IJsselstreek maar liefst zeven basisspelers. Desondanks wisten de Garderenen de punten mee naar huis te nemen.

Voor de rust speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld. Eerst in de 35e minuut was er sprake van een geslaagde doelpoging. Reinier kok krulde de bal op de paal. Vier minuten later kwam Veluwse Boys op voorsprong. Goed storen bracht Wesley Doppenberg in balbezit en vrij voor de doelman zette hij Veluwse Boys op voorsprong; 0-1.

Veluwse Boys begon goed aan de tweede helft, maar Steven Pott kopte voorlangs en Wesley Doppenberg schoot rakelings over. In de 65e minuut viel bij een van de spaarzame uitvallen van IJsselstreek de gelijkmaker door Paul van Benthem; 1-1. 

Vijf minuten later stond IJsselstreek met tien man door een rode kaart voor Fabian Kruissen. Vanaf dat moment drong Veluwse Boys aan. Doelman Roberto Essers redde goed op een afstandsschot van Paskal Smit en had even later geluk, dat een kopbal van Wesley Pott rakelings voorlangs vloog. 

In de 82e minuut moest hij zwichten. Wesley Pott lanceerde Wesley Doppenberg, die goed in schoot. Roberto Essers moest op het schot een rebound toestaan, waaruit Reinier Kok scoorde; 1-2. De voorsprong gaf Veluwse Boys niet meer uit handen. “Ik moet mijn complimenten maken aan de jongens, die vandaag de afwezige basisspelers vervangen hebben. Zij hebben het goed gedaan”, aldus een tevreden trainer Bastiaan de Boer na afloop.

Bron: Barneveldse Krant

Nieuwe trainingspakken voor Veluwse Boys MO17

btbmouldings_nieuweteamfoto

btbmouldings_bloemenVandaag kreeg het team Meisjes onder 17 nieuwe trainingspakken aangeboden door BTB Mouldings.

Namens de sponsorcommissie van Veluwse Boys overhandigde Ramon Kool bloemen aan Gijs van de Kolk (BTB Mouldings) als dank voor deze support.

Natuurlijk werd er ook een nieuwe teamfoto gemaakt.

De nieuwe trainingspakken waren direct een goede stimulans voor Veluwse Boys MO17, ze wonnen vandaag hun wedstrijd met 15-0 tegen Unicum MO17!

 

 

 

 

 

btbmouldings_trainingspak btb_mouldings

Gelijkspel tegen sterker Hulshorst

logo1 hh

Een beter voetballend Hulshorst had in de eerste helft een veldoverwicht. Meer dan een groot aantal hoekschoppen leverde dat niet op. Veluwse Boys was in de omschakeling gevaarlijker. Het leverde in de 18e minuut bijna de openingstreffer op. Het schot van Reinier Kok werd door keeper Thijs Mengers uit de kruising gedoken. In de 30e minuut opende Veluwse Boys de score. Op een snel genomen vrije trap van Robin van Middendorp kon Reinier Kok doorgaan. Zijn passje breed werd door Gert René Kok doeltreffend afgerond; 1-0. Veluwse Boys zette na de rust druk, maar Hulshorst kreeg de beste kansen. Krijn Eckhardt miste voor open doel en een schot van Melle van der Salm werd door Danny van der Slik gepakt. In de 69e minuut viel Bennie Bronkhorst geblesseerd uit. In de periode dat Veluwse Boys met tien man speelde, zorgde Krijn Eckhardt voor de gelijkmaker; 1-1. Beide ploegen kregen in de slotfase nog kansen, maar het bleef 1-1.

Bron: Barneveldse Krant

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com