Veluwse Boys verliest van Elspeet

In de eerste helft speelde Veluwse Boys beter dan Elspeet. Nadat Steven Pott in de 13e minuut op keeper Herald Hop was gestuit, was het een minuut later raak. Reinier Kok zette na een een-tweetje met Bernhard van Leeuwen voor en Wilgert Kok krulde de bal in de verre hoek; 1-0. Veluwse Boys verzuimde de voorsprong uit te breiden. Halverwege de eerste helft kwam Elspeet op gelijke hoogte. Doelman Danny van de Slik werkte een schot van Bart van Wincoop corner. Uit de hoekschop tikte Bart van Wincoop de gelijkmaker binnen; 1-1.Na de hervatting zette Elspeet meer druk en kwam in de 49e minuut gelukkig op voorsprong. Doelman Danny van de slik stopte een schot, maar bij het wegwerken schoten twee verdedigers tegen elkaar op, waarna de bal in het doel verdween; 1-2. Zes minuten later besliste Colin Pluim in buitenspelpositie de wedstrijd definitief; 1-3. Elspeet bleef sterker en wist in de 65e minuut de score door Bart van den Hoorn te verhogen naar 1-4. Dat werd ook de eindstand.

logo1 esv