Veluwse Boys 1 wint overtuigend eerste competitewedstrijd

Veluwse Boys overklast Hees met 6-0

GARDEREN – Veluwse Boys begon goed tegen Hees en stond al na drie minuten door een doelpunt van Wilgert Kok op voorsprong; 1-0. Even moesten de Garderenen daarna het initiatief aan Hees laten,, maar al spoedig wist de ploeg het initiatief weer naar zich toe te trekken. Nog voor de rust verhoogden Reinier Kok en Remco Schuiteman de voorsprong naar 3-0.

Na de rust viel Veluwse Boys ver terug. De afspraken werden niet uitgevoerd en Hees was tot halverwege de tweede helft gelijkwaardig aan Veluwse Boys zonder dat de achterstand verkleind kon worden. Halverwege de tweede helft pakte Veluwse Boys de draad weer op. In de 67e minuut zorgde Bastiaan de Boer met een geplaatst schot voor de 4-0. Hees werd op eigen helft teruggedrongen en door doelpunten van Gerlant Mouw en Wesley Pott schoot de ploeg van trainer Harold Valkenburg het halve dozijn vol; 6-0. Pas in de 88e minuut kreeg Remy Amoh voor Hees de kans de eer te redden. Hij strandde op doelman Gert René Kok. Dit was tevens het laatste wapenfeit van deze wedstrijd. Een prima start dus van de competitie voor Veluwse Boys.veluwseboys
Zaterdag 13 september speelt Veluwse Boys een uitwedstrijd tegen VEVO uit Veessen. Deze ploeg begon slecht aan de competitie , door met 6-0 te verliezen bij SVP.
De wedstrijd in Veessen , op het nieuwe kunstgrasveld , begint om 14.30 uur.