Sponsorloterij seizoen 2014/2015

Vanwege het succes van vorig jaar hebben we besloten dit jaar het hoofdsponsorschap van de Veluwse Boys opnieuw te verloten. Iedere bezitter van een lot maakt kans om een jaar lang op de voorzijde van het shirt van het eerste elftal van de Veluwse Boys te prijken. Tevens zal de winnaar een jaar lang prominent op de veel bezochte website van Veluwse Boys staan met een doorlink naar zijn eigen site. Als tweede prijs hebben wij dit jaar vier jaar lang op de achterzijde van de trainingspakken  van Veluwse Boys 2. Iedere deelnemer wordt uitgenodigd op de gezellige avond op 4 juli waar de trekking plaatsvindt, het hapje en drankje is deze avond voor rekening van De Veluwse Boys.

De regels:

  • Loten zijn alleen beschikbaar voor ondernemers of ondernemingen.
  • De winnaar heeft geen verdere kosten, vv De Veluwse Boys betaalt de shirts c.q. pakken en de bedrukking
  • De trekking vindt plaats op 4 juli, tijdens een gezellige avond waarvoor alle deelnemers zijn uitgenodigd
  • Eén lot kost € 100,-, deelnemers mogen met meerdere loten deelnemen aan de loterij

Inschrijven kan door middel van een mail aan ghk@gbmg.nl of door invulling van bijgaand formulier, deze kan worden ingeleverd op Speulderbosweg 4 in Garderen of gemaild aan ghk@gbmg.nl. Na ontvangst van de mail wordt een uitnodiging voor de trekkingsavond verzonden. Na betaling wordt een lot meegenomen in de loterij. Loten die niet betaald zijn voor aanvang van de trekking komen niet in aanmerking voor een prijs.

Vragen of opmerkingen kunt u richten aan ghk@gbmg.nl of 06 10398692.

Bestuur vv De Veluwse Boys

inschrijfformulier sponsoractie 2014