Verslag selectieactiviteiten KNVB

KevinJasperJoppeZoals op 4 februari jongstleden werd bericht werden de D1-spelers Joppe van Krevel, Kevin Bettink en Jasper Smit door de KNVB uitgenodigd om deel te nemen aan twee selectieactiviteiten. 
Maandag 24 februari werd alweer de tweede selectieactiviteit van de KNVB voor de talentgroep Arnhem/Nijmegen voor jongens onder de 12 jaar gehouden.

Deze talentgroep bestaat uit 40 spelers uit de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en een deel van de Achterhoek, voornamelijk spelend in de 1e klasse, hoofdklasse en op divisieniveau.
Onder deze 40 spelers waren ook onze D1-spelers Joppe van Krevel, Jasper Smit en Kevin Bettink.

In tegenstelling tot de eerste selectieactiviteit, waar 7 tegen 7 werd gespeeld, werd de groep vandaag in drie teams verdeeld, team blauw, team rood en team groen, om 9 tegen 9 te gaan spelen.

In de eerste wedstrijd was vv De Veluwse Boys meteen goed vertegenwoordigd met Kevin in team blauw en Jasper en Joppe in team rood. Deze wedstrijd werd door team blauw met 2-1 gewonnen en Kevin kon hierin ook weer een goaltje meepikken.

De tweede wedstrijd was team blauw tegen team groen.
Na een vrij snelle 1-0 voorsprong door een mooi opgezette aanval tussen Kevin en de rechtsbuiten keerde al snel de wedstrijd door de vermoeidheid uit de eerste wedstrijd en werd de wedstrijd met 3-1 door team groen gewonnen.

De laatste wedstrijd was team rood, met Jasper en Joppe, tegen team groen.
Team rood kwam hier al snel op een 1-0 voorsprong en later zelfs op 2-0 door een mooi opgezette aanval van de linksbuiten van team rood welke goed werd afgerond door Jasper.
Uiteindelijk was het team groen wat de overhand nam en wisten ze er nog een 2-2 eindstand uit te halen.

Al met al een hele leuke en zeer leerzame avond voor onze Boys. Ze kunnen met een trots en tevreden gevoel terug kijken op deze twee selectieactiviteiten van de KNVB.