Vierhouten ’82 – Veluwse Boys

Veluwse Boys was voor de rust op het moeilijk bespeelbare veld heer en meester. Het wachten was dan ook op de 0-1 , maar die viel niet , omdat wilgert kok twee goede kansen om de score te openen onbenut liet. In de 45e minuut kwam vierhouten uit een scrimmage zelfs op een 1-0 voorsprong .

In de 2e helft ging Veluwse boys op jacht naar de gelijkmaker . Die viel echter pas in de 82e minuut. Op een voorzet van Rens Mulderij tikte Jordy Doppenberg de dik verdiende gelijkmaker binnen. De ploeg van Sander Goossensen ging nu volop door , en nadat de scheidsrechter in de 90e minuut weigerde de bal op de stip te leggen , deed hij dat wel in de 95e minuut .
Er werden kaarten uitgedeeld aan een heftig protesterend Vierhouten . De scheidsrechter besloot , na al dit tumult , de wedstrijd te staken .

Sander Goossensen hoopt dat de wedstrijd ‘een keer op een dinsdagavond’ wordt uitgespeeld. ,,En niet op een vrije zaterdag. Ik denk dat wij zeker terug moeten voor die penalty en de laatste minuten. Bij winst en bij een zege volgende week op Harfsen, gaan wij over Harfsen heen. Er staat voor ons dus veel op het spel.’’

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com