Overlijden Gert van de Koot

Van familie Van de Koot ontvingen we de trieste mededeling dat geheel onverwacht is overleden:
Gert van de Koot.

Gert was jaren gewaardeerd lid en supporter van de vereniging en vrijwilliger in de onderhoudsploeg.
v.v. Veluwse Boys zal hem missen en wenst de familie alle sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 

Competitie Veluwse Boys 1 2022/2023

Veluwse Boys 1 is het komende seizoen ingedeeld in de 4e klasse D.

Veluwse Boys 1
’t Harde 1
Apeldoornse Boys 1
BAS 1
EZC’84 1
Hulshorst 1
Noord Veluwe Boys 1
Prins Bernhard 1
SEH 1
VEVO 1
WZC Wapenveld 1
ZVV’56 1

De trainingen starten op zaterdag 13 augustus , aanvang 13.00 uur.

Vastgestelde oefenwedstrijden :

Dinsdag 23 augustus :
Veluwse Boys 1 – Blauw Wit’66 1
Aanvang : 20.00 uur
Scheidsrechter : R.Broekhuis

Zaterdag 27 augustus :
Veluwse Boys 1 – SVP 1
Aanvang : 14.30 uur
Scheidsrechter : M.E.Töpfer

De bekerwedstrijden vinden plaats op 03 , 10 en 17 september.
Competitiestart is op zaterdag 24 september

Belangrijke data start seizoen 2022/2023

De competities in het amateurvoetbal zijn net afgelopen en de blik gaat al weer op het nieuwe seizoen. De komende weken en maanden publiceert de KNVB belangrijke informatie, zoals de competitie-indelingen en wedstrijdprogramma’s voor zowel het bekertoernooi als de competitie. In dit artikel zetten we de belangrijkste data richting de start van het seizoen 2022/’23 op een rijtje.

lees meer

JO19-1 winnaar Young Stars Veluwe Cup 2022

APELDOORN – Het combiteam ST: Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO19-1 heeft het langdurende seizoen afgesloten met een mooi resultaat. Zij waren uitgenodigd door AGOVV om deel te nemen aan de Young Stars Veluwe Cup. Acht teams verdeeld over 2 poules van vier streden om deze titel.

De deelnemende teams waren: AGOVV JO19-1, AGOVV JO19-2, Arnhemse Boys/Schuytgraaf JO19-1, ST: Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO19-1, WSV JO19-2, FC RDC JO19-1, Sportclub Groessen JO19-1 en VSCO ’61 JO19-1.

In de poulewedstrijden werd er 1 x gewonnen en 2 x gelijkgespeeld. Dit was voldoende om in de finale aan te mogen treden tegen AGOVV JO19-1, dat winnaar werd in de andere poule. In competitieverband eerder dit seizoen werd er twee keer verloren van de “Blaauwen”. Dit keer wonnen de mannen van oefenmeester Mountney. De enige treffer in dit duel kwam op naam van Lucas van den Hoorn. AGOVV was nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar met een uitstekende reflex wist doelman Ashley Pluim zijn doel schoon te houden.

Lucas van den Hoorn werd na afloop uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Mede door zijn fraaie treffer eerder op de dag tegen VSCO ’61. Hij scoorde de gelijkmaker vanaf de middenstip.

KADER

Dit team is nu twee jaar bezig om iets moois neer te zetten en willen dit verder uit gaan bouwen. De staf is daar uiteraard medeverantwoordelijk voor. Eerder dit seizoen hadden Richard Huisman en Arthur Bronkhorst al aangegeven te gaan stoppen als assistent-trainer. Het is beide clubs gelukt om vervangers te vinden. Sven Schouten van De Veluwse Boys zal op de trainingen in Garderen hoofdtrainer Neal Mountney gaan assisteren en namens Prins Bernhard zal Dennis Bronkhorst dit in Uddel gaan doen.

Het team is nog wel op zoek naar leider(s). Mochten er mensen zijn die zich geroepen voelen om deelgenoot te worden van deze leergierige groep, horen we dat graag. Dit geldt overigens ook voor de overige teams (JO17 en JO15). Voor meer informatie kunt u terecht bij Bas de Boer (06-46047992) of Laurens Wajer (06-45751727)

Einde seizoen, verdeling van de prijzen

Remon Bronkhorst topscoorder 21/22!

Na een spannende strijd voor de topscoorderstitel heeft Remon dit seizoen aan het langste eind getrokken. Dit deed hij door in de laatste wedstrijd van het seizoen een vrije trap onhoudbaar in te schieten, waardoor hij alleen aan kop ging. De ijverige linksbuiten was tot op het bot gemotiveerd om in de laatste weken een gooi te doen naar de titel, getuige van acht doelpunten in zijn laatste vijf(!) wedstrijden. Hierdoor schoot hij zichzelf regelrecht naar de troon met het mooie aantal van 13 doelpunten. Als hij zijn ongekende doelpuntendrift van de laatste vijf wedstrijden kan doortrekken zal hij ook volgend seizoen lastig te verslaan zijn. Bij deze willen we Remon nogmaals feliciteren en hopen dat de bokaal een mooie plek krijgt!

Hieronder de volledige top 5;
1. Remon Bronkhorst – 13 doelpunten
2. Wilgert Kok – 12 doelpunten
3. Thom van Doesburg – 10 doelpunten
4. Remco Schuiteman – 9 doelpunten
5. Wesley Doppenberg – 8 doelpunten

 

Dartkampioen Veluwse Boys 2021-2022!

Elk jaar is er in de winterperiode een darttoernooi na de trainingen. Na vele spannende partijen was dit jaar de terechte winnaar Mark Ecker. Helaas gaat Mark de Veluwse Boys na 1 seizoen weer verlaten om lekker met zijn vrienden te voetballen bij VVB in Barneveld. De kans is dus zeer aanwezig dat hij volgende jaar zijn titel niet gaat prolongeren.

 

Speler van het jaar 2021-2022!

Door Hans Nijhuis (trainer 1e elftal): ‘Voor mij is speler van het jaar Ruben Krol. Ruben heeft dit jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Ruben was dit jaar een grote sta in de weg voor vele tegenstanders, elke thuiswedstrijd heeft hij met uitstekende reddingen ons op de been gehouden. Het hoogtepunt was de wedstrijd thuis tegen SDS uit Wekerom toen hij in de allerlaatste minuut van de wedstrijd 2 reddingen verrichtte die normaal gesproken een doelpunt waren. Ruben miste bijna geen training, was super gemotiveerd en de irritatie als iemand bij je scoorde was kenmerkend voor je instelling. In de 1 tegen 1 situatie heb je enorme stappen gemaakt, je blijft lang op de been staan waardoor het voor veel spitsen moeilijk is om te scoren. Daarnaast beschik je over een goede trap en voetballende kwaliteiten wat belangrijk is in onze manier van spelen. Dit jaar heb je ook nog een strafschop weten te keren door lang te blijven staan goed naar de bal te kijken. Tuurlijk zijn er nog diverse verbeterpunten waar we gezamenlijk komende seizoen weer aan gaan werken. Je bent jong, je gaat met het jaar verder doorgroeien waardoor je een nog betere keeper wordt. Ik wil namens mijzelf en de spelersgroep jou feliciteren met de onderscheiding van speler van het jaar’

Koning van de boetepot 2021-2022!

De gedoodverfde kampioen was natuurlijk Steven Pott. De afgelopen jaren stond Steven steevast op nummer 1. Echter is hij dit jaar verslagen door Thom van Doesburg met een totaalbedrag van 165,- aan boetes! Dit leverde hem de felbegeerde beker op en de titel Koning van de boetepot. De boetepot wordt gebruikt voor het jaarlijks voetbalweekendje wat dit jaar gepland staat in Januari!

Van links naar rechts: Mark Ecker, Ruben Krol en Thom van Doesburg