Vrijwilligers gezocht voor onderhoudsploeg

Op maandag- en vrijdagmorgen doet van 09:00 tot ongeveer 11:00 een groepje vrijwilligers onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden aan de gebouwen en het terrein op ons mooie sportcomplex.

Heb je op maandag- en/of vrijdagmorgen tijd om hen te helpen komen dan op eens langs om met hen te bespreken wat het inhoudt en om te kijken of het iets voor je is.

Einde seizoen, verdeling van de prijzen

Remon Bronkhorst topscoorder 21/22!

Na een spannende strijd voor de topscoorderstitel heeft Remon dit seizoen aan het langste eind getrokken. Dit deed hij door in de laatste wedstrijd van het seizoen een vrije trap onhoudbaar in te schieten, waardoor hij alleen aan kop ging. De ijverige linksbuiten was tot op het bot gemotiveerd om in de laatste weken een gooi te doen naar de titel, getuige van acht doelpunten in zijn laatste vijf(!) wedstrijden. Hierdoor schoot hij zichzelf regelrecht naar de troon met het mooie aantal van 13 doelpunten. Als hij zijn ongekende doelpuntendrift van de laatste vijf wedstrijden kan doortrekken zal hij ook volgend seizoen lastig te verslaan zijn. Bij deze willen we Remon nogmaals feliciteren en hopen dat de bokaal een mooie plek krijgt!

Hieronder de volledige top 5;
1. Remon Bronkhorst – 13 doelpunten
2. Wilgert Kok – 12 doelpunten
3. Thom van Doesburg – 10 doelpunten
4. Remco Schuiteman – 9 doelpunten
5. Wesley Doppenberg – 8 doelpunten

 

Dartkampioen Veluwse Boys 2021-2022!

Elk jaar is er in de winterperiode een darttoernooi na de trainingen. Na vele spannende partijen was dit jaar de terechte winnaar Mark Ecker. Helaas gaat Mark de Veluwse Boys na 1 seizoen weer verlaten om lekker met zijn vrienden te voetballen bij VVB in Barneveld. De kans is dus zeer aanwezig dat hij volgende jaar zijn titel niet gaat prolongeren.

 

Speler van het jaar 2021-2022!

Door Hans Nijhuis (trainer 1e elftal): ‘Voor mij is speler van het jaar Ruben Krol. Ruben heeft dit jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Ruben was dit jaar een grote sta in de weg voor vele tegenstanders, elke thuiswedstrijd heeft hij met uitstekende reddingen ons op de been gehouden. Het hoogtepunt was de wedstrijd thuis tegen SDS uit Wekerom toen hij in de allerlaatste minuut van de wedstrijd 2 reddingen verrichtte die normaal gesproken een doelpunt waren. Ruben miste bijna geen training, was super gemotiveerd en de irritatie als iemand bij je scoorde was kenmerkend voor je instelling. In de 1 tegen 1 situatie heb je enorme stappen gemaakt, je blijft lang op de been staan waardoor het voor veel spitsen moeilijk is om te scoren. Daarnaast beschik je over een goede trap en voetballende kwaliteiten wat belangrijk is in onze manier van spelen. Dit jaar heb je ook nog een strafschop weten te keren door lang te blijven staan goed naar de bal te kijken. Tuurlijk zijn er nog diverse verbeterpunten waar we gezamenlijk komende seizoen weer aan gaan werken. Je bent jong, je gaat met het jaar verder doorgroeien waardoor je een nog betere keeper wordt. Ik wil namens mijzelf en de spelersgroep jou feliciteren met de onderscheiding van speler van het jaar’

Koning van de boetepot 2021-2022!

De gedoodverfde kampioen was natuurlijk Steven Pott. De afgelopen jaren stond Steven steevast op nummer 1. Echter is hij dit jaar verslagen door Thom van Doesburg met een totaalbedrag van 165,- aan boetes! Dit leverde hem de felbegeerde beker op en de titel Koning van de boetepot. De boetepot wordt gebruikt voor het jaarlijks voetbalweekendje wat dit jaar gepland staat in Januari!

Van links naar rechts: Mark Ecker, Ruben Krol en Thom van Doesburg

Sponsorloterij en huldiging jubilarissen

 

John Doppenberg en Robin van Middendorp
Zaterdag 2 april jl. vond de jaarlijkse sponsorloterij plaats.
De trekking van het winnende lot werd gedaan door
 John Doppenberg, clubicoon, bekend als de oud keeper van het 1e elftal.Robin van Middendorp Bouw werd de opvolger van De IJsvogel als sponsor van het 1e elftal!

Hij zal de rest van dit seizoen en het gehele seizoen naast de hoofdsponsor Bouwbedrijf Kok te zien zijn op de shirts van onze hoofdmacht.

Daarnaast hebben we zaterdag weer een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet:

Cor van Middendorp en René van Middendorp zijn beiden 50 jaar lid van Veluwse Boys.

Cor en René van Middendorp

Sandra Versteeg en Matthijs van Giffen
Sandra Versteeg, Matthijs van Giffen, Gerwin de Ruiter en Bryan van Middendorp zijn 25 jaar lid van de vereniging.

De laatste 2 genoemden waren helaas niet aanwezig om het lintje in ontvangst te nemen.
Alle jubilarissen zijn nog erg actief bij de club, is het niet als speler, dan wel als vrijwilliger.

Ook is er dit jaar weer een vrijwilliger van het jaar gekozen. Dit jaar is dit Melvin van de Brink, die elke week van woensdag tot vaak nog zaterdagmiddag inzet om 3 seniorenelftallen te kunnen vullen met genoeg spelers.

Melvin van de Brink

Wij feliciteren Robin van Middendorp en bedanken de jubilarissen en Melvin voor de inzet voor onze club!

 

Zaterdagmiddag bekendmaking shirtsponsor 1e elftal!

Aankomende zaterdag om 17.30 gaan we de weer de nieuwe shirtsponsor bekendmaken! Wie zal Recreatiepark de IJsvogel opvolgen en tot en met volgend seizoen naast de hoofdsponsor bouwbedrijf KOK op de shirts van ons 1e elftal schitteren?
Blijf na de wedstrijd tegen EFC dus even hangen in de kantine, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Tot zaterdag!