Seizoensafsluiting bij de Veluwse Boys!

Wat een fantastische dag hadden we afgelopen zaterdag tijdens onze jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen! De zon straalde en we hebben genoten van prachtige wedstrijden.

Het 3e elftal speelde, ook thuis, een geweldige wedstrijd tegen CSV Apeldoorn en behaalde een knappe overwinning van 2-0 met als hoogtepunt de fenomenale goal van Stephan Boogaards!

En wat een prestatie van ons 1e elftal in de kraker tegen Wageningen!
Na een matige eerste helft brak Wilgert Kok de ban, waarna de score snel opliep naar 4-0 binnen 18 minuten.
Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een mooie 4-1 overwinning voor ons!

Na het voetbal was het tijd voor de BBQ, waar meer dan 100 mensen zich voor hadden opgegeven.
Geweldig om te zien hoeveel mensen betrokken zijn bij onze club!

Elk jaar nemen we ook afscheid van spelers die stoppen met spelen in het eerste elftal of zelfs helemaal stoppen met voetbal.
Dit jaar zetten drie jongens een punt achter hun voetbalcarrière, terwijl twee anderen ervoor kiezen om een stapje terug te doen en bij het tweede elftal te gaan spelen.
Het betreft: Niels (eerste elftal), Michiel (eerste elftal), Paskal (eerste elftal), Michel (eerste elftal) en Jarno (derde elftal).

Michel Bronkhorst:
De overstap van Uddel naar Garderen is geen geheim, en de gevoeligheid ervan behoeft geen uitleg. Niettemin, ondanks de historische rivaliteit, heb je de uitdaging aangedurfd om op een hoger niveau te spelen. (al zijn de meningen daar sinds 20 april wel een beetje over verdeeld). Je hebt, ondanks blessures, indrukwekkende prestaties geleverd voor de Veluwse Boys, met maar liefst veertien doelpunten op je naam. Dat is iets om trots op te zijn. Namens de selectie en de Veluwse Boys bedankt voor je inzet gedurende de afgelopen twee jaar!

 

Michiel Kuijt:
Het is zeldzaam dat een speler op zoveel posities speelt als jij hebt gedaan. Van middenvelder onder Harold tot manusje-van-alles onder Hans, je hebt je strategische inzicht vanuit Afas op alle posities laten gelden. Je bent van onschatbare waarde gebleken voor de Veluwse Boys. Hoewel het jammer is dat je hebt besloten te stoppen bij het eerste team, zijn we verheugd dat we je volgend jaar nog kunnen bewonderen bij het tweede. Bedankt!

Niels van de Langhemeen:
Je was de nachtmerrie van menig aanvaller op de amateurvelden en werd gezien als de toekomstige sterkhouder van Veluwse Boys 1. Het is moeilijk te bevatten dat je hebt besloten je voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. We hopen je spoedig weer te verwelkomen bij de Veluwse Boys. Laat dit gebaar (foto onder) een motivatie zijn om snel weer het shirt aan te trekken, zodat we kunnen blijven genieten van je harde tackles en strakke voorzetten.

Paskal Smit:
Halverwege het seizoen nam je afscheid van het eerste team. De combinatie van werk, studie en voetbal bleek te zwaar. We gaan je missen als geweldige nummer 10 met een neusje voor de goal. Paskal, bedankt voor je toewijding aan de club!

Jarno van den Berg:
Na vele jaren op hoog niveau te hebben gespeeld, is het tijd om afscheid te nemen. Jarno van de Berg beëindigt zijn voetbalcarrière bij de Veluwse Boys 2 en 3. Jarno was een geduchte tegenstander op het veld en een graag geziene gast als de helft van DJ Testr. We wensen Jarno veel succes in zijn vrije tijd, hoewel we ons afvragen wat hij ermee moet! Hopelijk zien we hem vaak terug als supporter én DJ op onze legendarische feestavonden!

Bedankt aan alle spelers, supporters en vrijwilligers voor een prachtig seizoen.
Op naar nog veel meer mooie momenten samen!