Hoegen Koeltechniek, specialist in het handhaven van koele omgevingen, verlegt zijn grenzen door warme jassen te sponsoren voor jeugdleiders.

De Veluwse Boys is verheugd dat Hoegen Koeltechniek, onder leiding van de altijd sympathieke Mark Hoegen, zich heeft aangesloten als sponsor van de club. Naast dat Mark zo nu en dan zijn doelpunten meepikt bij het derde elftal, draagt hij de club ook buiten het veld een warm hart toe. Voor de oplettende leden is dit oud nieuws, daar de jeugdleiders al een aantal maanden geleden een dikke jas hebben gekregen zodat zij er bij elke weersomstandigheid er warm bij zitten.

Mark Hoegen leidt Hoegen Koeltechniek met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Het bedrijf specialiseert zich in het plaatsen van koellingen, vriezers en airconditionings bij verschillende bedrijven in de regio. Of het nu gaat om het koelen van voedselwaren in supermarkten of het handhaven van optimale temperaturen in industriële omgevingen, Hoegen Koeltechniek staat bekend om zijn deskundigheid en betrouwbaarheid.

Naast de zakelijke sector biedt Hoegen Koeltechniek ook op maat gemaakte oplossingen voor particulieren. Of het nu gaat om het installeren van een efficiënte airconditioning in een woning of het onderhouden en repareren van bestaande systemen, Mark staat paraat om aan de behoeften van elke klant te voldoen!

Dankzij de steun van Hoegen Koeltechniek hoeven onze jeugdleiders niet te verkleumen op de koude zaterdagen de komende jaren. En dat is voor een onderneming die bekend staat om de zaken juist koel te houden, een bijzonder mooie prestatie!

Mocht u zelf als bedrijf of particulier een airconditioning nodig hebben? Twijfel niet en bel Mark op 0619971110 of mail naar info@hoegenkoeltechniek.nl.