Acties voor het goede doel!

Beste vrienden van Veluwse Boys,

Zoals vele waarschijnlijk al weten gaan Daniëlle, Lieke, Mariska en Ineke de Alpe d’Huzes lopen om daarbij zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de strijd tegen de verschrikkelijke ziekte kanker. Veluwse Boys will graag een bijdrage leveren en hun hierbij ondersteunen met diverse acties!

Sponsorloop

Wanneer: 25 mei 2024
Tijd: 14:00

voor informatie omtrent de sponsorloop graag contact  opnemen met
Otwin Haklander (06-53928310)

Darttoernooi

Wanneer: 25 mei 2024
Tijd: 15:00

Inschrijfgeld: €15,- per persoon
Aanmelden vóór 18 mei 2024 bij
Otwin Haklander (06-53928310)

Dus, haal je beste dartpijlen/hardloopschoenen tevoorschijn, trommel je vrienden op en kom langs voor een geweldige middag/avond! En maak je geen zorgen als je niet wilt meedoen aan het darten/hardlopen, want er is ook volop ruimte voor toeschouwers om aan te moedigen en te genieten van lekker koud drankje

Waar: Sportpark Veluwse Boys

Laten we samen zien hoeveel we kunnen bereiken als we samenwerken voor een goed doel. Tot dan!

Voor meer informatie omtrent het goede doel: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/IndepasvoorBas