Finale-alarm!

De jeugd van Veluwse Boys JO13 heeft een unieke prestatie geleverd het afgelopen seizoen. Ze hebben alle bekerwedstrijden overleefd en staan zaterdag 3 juni in de finale tegen Enter Vooruit.

Tijdens de halve finale was het al druk langs de lijn, waarvoor dank. Maar een finale is natuurlijk een prestatie van wereldformaat. Ze kunnen uw steun dan ook goed gebruiken om als winnaar naar huis te gaan.

Aangezien het een bekerfinale betreft zal deze wedstrijd op neutraal terrein plaatsvinden. We mogen met z’n allen naar Nijmegen. Laat dit u niet weerhouden om toch te gaan kijken, spreek onderling af en rijd samen. Zo is het voor iedereen een gezellige ochtend weg.

Kom met zoveel mogelijk en schreeuw ze naar die welverdiende overwinning.

Tot 3 juni!

Wedstrijddetails: Enter Vooruit JO13-2 vs Veluwse Boys JO13-1 JM

Aanvangstijd: 10:00 uur

Adres:
Sportpark Nieuw Balveren
Stationsstraat 24a
6515AB  Nijmegen