JO13-1 naar bekerfinale!

Zaterdag 6 mei was een spannende dag voor de jongens en meiden van de JO13-1 van De Veluwse Boys. Die ochtend stond namelijk de halve bekerfinale tegen JO13-1 Nijmegen op het programma. De Veluwse Boys speelden thuis en er was een hoop publiek op afgekomen.

De eerste helft was behoorlijk spannend, de gemoederen liepen hier en daar wat op. Met een 0-0 gelijkspel gingen zij de rust in.

De tweede helft kwamen de Nijmegenaren op 0-1 voorsprong. Maar met een mooie goal van Wessel Scherpenhuijzen wisten de Veluwse Boys de stand weer gelijk te brengen. Eindstand 1-1.

Aangezien er een winnaar uit de bus moest komen werden er penalty’s genomen. Het was zenuwslopend, maar met een 3-2 overwinning, eindstand 5-4, wisten De Veluwse Boys zich te plaatsen voor de finale!

Nu al een mooie prestatie!

De finale zal worden gespeeld op het terrein van v.v. OSC, Sportpark Nieuw Balveren, in Nijmegen.