Verslag Veluwse Boys 1-Wilsum 1

Omdat de reguliere competitie stilligt speelde Veluwse Boys 1 afgelopen zaterdag, in een vriendschappelijk duel, uit tegen Wilsum 1.

De wedstrijd zelf was niet veel bijzonders, de samenstelling van het team van Veluwse Boys des te meer, er waren 4 spelers van Veluwse Boys O19 mee!

De wedstrijd begon slordig en dit resulteerde, na zelf onzorgvuldig met kansen om te springen, in een 1-0 achterstand.
In de eerste helft nog kreeg Veluwse Boys, door een handsbal in de 16, een penalty toegewezen die door Thom van Doesburg onberispelijk ingeschoten werd, 1-1.
Met deze stand gingen we de rust in.

In de rust was het tijd voor de eerste wissels en ook de eerste debutant.
Jaran de Boer met zijn 15 jaar en een paar maanden voor even de jongste debutant (helemaal zeker weten doen we dit niet, misschien weet iemand nog hoe oud Henk van Hierden was bij zijn debuut?), zelfs jonger dan zijn vader Bastiaan bij zijn debuut.

Voor de 60e minuut nog meer wissels en debutanten namelijk Bas Bronkhorst, Niels van de Langemheen en Lucas van de Hoorn.
Niels van de Langemheen werd hiermee de jongste debutant voor Veluwse Boys 1. Met zijn 14 jaar en 364 dagen inderdaad een vroeg verjaardagscadeau.

Helaas wist vv Wilsum in de laatste minuten nog twee keer te scoren, eindstand daarmee 3-1.