Nieuwe vrijetijdskleding 1e elftal

 

Na 4 seizoenen heeft ons eerste elftal weer nieuwe vrijetijdskleding gekregen! Dankzij onze vaste hoofdsponsor, Bouwbedrijf Kok, Loopt het eerste elftal er weer prachtig bij met nieuwe polo’s, broeken en jassen.

Het eerste elftal is het seizoen sterk begonnen met 4 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag en staat op een 4e plaats met maar 3 punten achter de koploper. De rest van het seizoen belooft dus enorm spannend te worden!

Mede dankzij de steun van Bouwbedrijf Kok, die al jaren hoofdsponsor is kunnen we dit jaar weer genieten van dit gedreven team onder leiding van Hans Nijhuis.

Bouwbedrijf Kok is een onderneming uit Garderen die zich met name bezig houdt met nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het bedrijf heeft vakmanschap en kwaliteit nog voorop staan en het is dan ook niet vreemd dat het bouwbedrijf veel te zien is op projecten waar kwaliteit een must is. Reijer Kok zorgt samen met zijn vrouw, zonen en het overige vaste personeel er voor dat de klussen tot in de puntjes verzorgd worden.

Wij bedanken de sponsor en wensen het 1e elftal enorm veel succes toe dit seizoen!