Krol held van Veluwse Boys

Felle strijd op De Westeneng. Veluwse Boys was de gelukkigste in Garderen. (foto: Henk Hutten)

GARDEREN De wedstrijd tussen thuisploeg Veluwse Boys en SDS stevende lange tijd op een 0-0 eindstand af, toen Veluwse Boys-speler Jurgen Hoegen het welletjes vond en de 1-0 aantekende, volstrekt tegen de verhoudingen in.

In de slotfase ontpopte Ruben Krol zich als doelman tot held. ,,Het zat goed mee”, zo zei de goalie na afloop bescheiden. Met voetbal had het in de eerste helft weinig te maken. Het was meer glijden en strijden dan dat de bal fatsoenlijk rond werd gespeeld.

Door: Jurre Jochemsen; meer op barneveldsekrant.nl

Na deze overwinning houdt Veluwse Boys aansluiting met de kop van de klassen met 10 punten uit 5 wedstrijden.

De volgende wedstrijd op 6 november 14.30 uur speelt Veluwse Boys wederom thuis, tegenstander EZC ’84