Indelingen en programma’s Cat A en B verschijnen eerder

Het seizoen 2021/’22 staat op het punt van beginnen. Meerdere indelingen en bijbehorende programma’s zijn al gepubliceerd en bij de verenigingen bekend. Deze week verschijnen ook, eerder dan gepland, de indelingen en programma’s van andere competities.

In een eerder bericht is melding gemaakt van publicaties van indelingen en programma’s op 27 en 28 augustus a.s. Omdat de afdeling competitie alle voorbereidende werkzaamheden al eerder heeft kunnen afronden, vindt publicatie van die competities eerder plaats dan gepland. Het betreft de volgende publicaties:

20 augustus:

  • Categorie A: indelingen van de Hoofdklassen in het jeugdvoetbal
  • Categorie B: indelingen van de overige competities in het jeugd- en seniorenvoetbal

21 augustus:

  • Categorie A: nummering en wedstrijdprogramma alle competities
  • Categorie B: nummering en wedstrijdprogramma alle competities O13 en ouder

De indelingen zijn op respectievelijk 20 en 21 augustus te zien op voetbal.nl, zowel op de website als in de app, en via Sportlink Club.