Veluwse Boys begint het nieuwe jaar sportief met sponsorloop

Op 4 januari werd voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie om 14.00 uur het startschot gegeven voor een sponsorloop. Waarbij een flink aantal leden: pupillen, jeugd én senioren begonnen aan een duurloop van een uur.  Omdat veel zaken als bijna vanzelfsprekend geregeld worden binnen een vereniging was dit een mooi moment voor de leden om de vereniging op een sportieve manier te ondersteunen. Door zich te laten sponsoren kon extra geld voor de verenigingskas  gegenereerd worden. De sponsorloop opbrengst is bedoeld om een jeugdkamp mogelijk te maken en zal uiteraard in alle opzichten ten goede komen aan de vereniging en haar leden.

De organisatie was blij met de goede opkomst en ze wil alle leden die meegelopen hebben en zich hebben laten sponsoren dan ook hartelijk bedanken. Complimenten voor de sportieve uitdaging die is aangegaan zo net na de feestdagen. Er zijn héél véél rondjes gelopen, de één ging het wat makkelijker af dan de ander, de één liep wat soepeler dan de ander maar de inzet en het enthousiasme was groot. Het eindbedrag is nog niet  bekend omdat van verschillende leden het sponsorgeld nog binnen moet komen, maar dat het een mooi eindbedrag wordt is al wel duidelijk.

Bijzondere vermeldingen zijn er voor:

Alle jeugdleden die gelopen hebben. Echt héél erg goed gedaan! Een aantal heeft zelfs het hele uur volgemaakt. Zo werd er bijvoorbeeld nog snel een extra rondje gelopen voor een rond aantal op de stempelkaart of om het sponsorbedrag nog verder te vergroten;

De staf en spelers  van het eerste elftal die (op een enkele geblesseerde speler na) allemaal aanwezig waren en meeliepen (of flink sponsorden). Als motivatie werd gehoord dat alle eerste elftal spelers “vroeger” allemaal deelnemer zijn geweest van een jeugdkamp, hier véél plezier aan beleeft hebben, en dit dus ook graag voor de huidige jeugdteams mogelijk willen maken. De motivatie was zo begrepen wij, ook enigszins beïnvloed (waarvoor dank) door trainer Sander, die zelf overigens ook fanatiek zijn rondjes liep;

Wilgert Kok die zich ondanks zijn drukke kantine werkzaamheden flink had laten sponsoren om een rondje om het veld op ski’s te lopen en G2-reizen voor het ter beschikking stellen van heeft de ski’s en schoenen.

Alfred van Middendorp die letterlijk en figuurlijk de allerjongste jeugd rondje na rondje op sleeptouw nam;

En voor alle overige senioren die wél aanwezig waren en meeliepen.

Tot slot een woord van dank aan Marieke van de Ridder voor het ontwerpen van de poster/flyer en de stempelkaart, Ruud de Wilde voor het maken van de foto’s en verder iedereen die geholpen heeft met de organisatie en de uitvoer van de sponsorloop. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest.

Namens de Veluwse Boys wensen wij jullie een goed, gezond en vooral sportief 2020 toe!

Fotoverslag hieronder:

[myalbum album=”sxbncgZYxmcW”]