Beter Veluwse Boys wint met 3-1 van Ede/Victoria

Veluwse Boys was op de eerste 20 minuten na tegen Ede/Victoria de betere ploeg. Na een 2-0 ruststand werden de Edenaren met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd.

Ede/Victoria speelde de eerste twintig minuten goed mee zonder dat er aan beide kanten kansen gecreëerd werden. In de 20e minuut kwam Veluwse Boys op voorsprong. Op een dieptepass van Robin van Middendorp ging Thom van Doesburg goed door en opende de score; 1-0.
Veluwse Boys werd sterker en verdubbelde acht minuten later de voorsprong. Een door doelman Ruben Krol opgezette aanval kwam via Robin van Middendorp bij Wilgert Kok, die de doelman kansloos liet; 2-0.

In de 44e minuut kreeg Ede/Victoria de beste kans op de aansluitingstreffer. Een handsbal van Thom van Doesburg leverde een strafschop op, maar doelman Ruben Krol dook de inzet knap uit de hoek.

Na de rust domineerde Veluwse Boys de wedstrijd. Het verzuimde echter de wedstrijd met een doelpunt in het slot te gooien. In de 71e minuut kwam Ede/Victoria zelfs tot 2-1 terug door een hoekschop, die rechtstreeks in het doel draaide. Eerst in de 84e minuut schoot Steven Pott op aangeven van Joppe van Krevel de eindstand op 3-1. Even later floot de goed leidende scheidsrechter Güven voor het einde en was Veluwse Boys drie punten rijker.

Bron: Barneveldse Krant