Veluwse Boys wint met enig geluk van Harfsen

Veluwse Boys begon slecht en leed tegen een beter spelen Harfsen veel balverlies. Harfsen liet de mogelijkheden, die daaruit ontstonden echter liggen, zodat Veluwse Boys aan een achterstand ontsnapte. Halverwege de eerste helft kwam Veluwse Boys wat beter in de wedstrijd. Nadat Jordi Doppenberg nog een keer op de doellijn redding had gebracht, kwam Veluwse Boys in de 30e minuut tegen de verhouding in op voorsprong. Uit een door Jasper Smit en Joppe van Krevel goed opgezette aanval scoorde de vrijstaande Thom van doesburg de 1 – 0 binnen.

Na de hervatting kwam Harfsen weer beter uit de kleedkamer, maar hield Veluwse Boys met enig geluk en goed werk van doelman Ruben Krol de voorsprong tot de 85e minuut vast. Toen viel de gelijkmaker; 1-1. Vanaf de aftrap ging de verdediging van Harfsen in de fout en toen ook de Harfsen- goalie blunderde, punterde Wilgert Kok Veluwse Boys weer op voorsprong; 2-1. Harfsen ging in de slotfase nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar meer dan wat hoekschoppen leverde het offensief niet op. De goed leidende scheidsrechter Schoonhoven floot na 96 minuten af bij een gelukkige 2-1 overwinning voor Veluwse Boys.

Zaterdag 7 december speelt Veluwse Boys de laatste thuiswedstrijd van dit jaar tegen Ede/Victoria . Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur .