Vierhouten’82 – Veluwse Boys

Veluwse boys was voor de rust op het moeilijk bespeelbare veld beter dan vierhouten . Het wachten was dan ook op de 0-1 , maar die viel niet , omdat een aantal goede kansen niet benut werden .
In de 45e minuut kwam vierhouten uit een scrimmage op een onverdiende 0-1 voorsprong .

In de 2e helft ging Veluwse Boys op jacht naar de gelijkmaker. Die viel echter pas in de 82e minuut.
Op een voorzet van van Rens Mulderij , was het Jordy Doppenberg die de verdiende gelijkmaker binnen tikte.

De ploeg van Sander Goossensen ging nu volop door , en nadat de scheidsrechter in de 90e minuut weigerde de bal op de stip te leggen , gebeurde dat wel in 95e minuut .
Er werden kaarten uitgedeeld aan een heftig protesterend vierhouten . De scheidsrechter besloot , na al dit tumult , de wedstrijd te staken .

Sander Goossensen hoopt dat de wedstrijd ‘een keer op een dinsdagavond’ wordt uitgespeeld. ,,En niet op een vrije zaterdag. Ik denk dat wij zeker terug moeten voor die penalty en de laatste minuten. Bij winst en bij een zege volgende week op Harfsen, gaan wij over Harfsen heen. Er staat voor ons dus veel op het spel.’’