Teamfoto 1e elftal met hoofdsponsor en winnaar sponsorloterij!

Het eerste elftal voetbalt alweer wat weekjes in de nieuwe tenues met op de voorkant de winnaar van de sponsorloterij van dit jaar, Vakantiepark de IJsvogel, en natuurlijk op de achterkant onze hoofdsponsor Bouwbedrijf Kok, maar van een teamfoto was het nog niet gekomen.

De eigenaar van de IJsvogel, René Gozeling doet al jaren mee met de sponsorloterij en mag zich nu dan eindelijk winnaar noemen met zijn vakantiepark. Samen met beheerder Jarno van de Brink hebben ze de IJsvogel de laatste jaren flink uitgebreid en heeft het alle faciliteiten die een goed vakantiepark nodig heeft.

We willen zowel bouwbedrijf Kok als vakantiepark de IJsvogel namens de hele club van harte bedanken voor de steun aan onze mooie club en daarnaast nogmaals alle deelnemers aan de sponsorloterij bedanken voor hun deelname!