Winst tegen EZC’84

Veluwse Boys wist na een al vroeg opgelopen achterstand de wedstrijd te keren en zegevierde na een 2-4 ruststand met 2-5.

Al in de eerste minuut keek Veluwse Boys tegen een achterstand aan. Een aanvaller van EZC mocht na een overtreding doorgaan en zette zijn ploeg op voorsprong; 1-0. Lang kon EZC niet van de voorsprong genieten, want vier minuten later scoorde Remco Schuiteman op aangeven van Wesley Doppenberg de gelijkmaker; 1-1. In de 10e minuut strafte EZC een verdedigingsfout af en nam weer de leiding; 2-1. Veluwse Boys kwam wat beter in de wedstrijd en kwam halverwege de eerste helft met enig geluk op gelijke hoogte. Een hoekschop van Joppe Krevel werd door een verdediger in eigen doel gewerkt; 2-2. In de 27e minuut kwam Veluwse Boys voor het eerst op voorsprong. Een corner van Jasper Smit werd door Remco Schuiteman ineens binnen geschoten; 2-3. Drie minuten later bracht Steven Pott na een dubbele één-twee met Robin van Middendorp de ruststand op 2-4.

Meteen na de rust was EZC nog dicht bij de 3-4, maar het schot ging voorlangs. Veluwse Boys had het initiatief, maar wist evenals EZC geen kansen meer te creëren. Eerst in de 90e minuut viel de 2-5. Rens Mulderij liep de doelman voorbij, maar zag zijn inzet van de doellijn gehaald door een verdediger. In de rebound schoot Thom van Doesburg raak. Daarmee kwam voor Veluwse Boys een einde aan een reeks van drie nederlagen.