Veluwse Boys onderuit bij Fortissimo

GARDEREN Veluwse Boys startte goed tegen een sterk Fortissimo. Door twee blunders van doelman Warnaar leidden de Garderenen na 25 minuten met 0-3. Daarna was koploper Fortissimo heer en meester op het veld en zette de achterstand om in een 5-3 overwinning.

In de 15e minuut zette Wilgert Kok met een stiftje over de doelman Veluwse Boys op voorsprong; 0-1. Tien minuten later was het door twee blunders van de doelman, die afgestraft werden door Wilgert Kok en Daan van Ommeren 0-3. Uit een gemakkelijk gegeven strafschop verkleinde Fortissimo in de 38e minuut de achterstand om zes minuten later de aansluitingstreffer te scoren; 2-3.

Na de hervatting had Veluwse Boys niets meer in te brengen. Fortissimo scoorde nog driemaal en won met 5-3. De ploeg voert nu met 12 punten uit 4 wedstrijden de ranglijst aan en is zo spelend volgens Veluwse Boys trainer Sander Goossensen de favoriet voor de titel.

Bron : Barneveldse Krant