Winst tegen Harskamp

SV Harskamp verloor op eigen veld met 0-4 van De Veluwse Boys uit Garderen. Geen schande tegen deze ploeg. In de voorbereiding hadden we ook dik van De Veluwse Boys verloren”, openden aanvoerder Lars van Wikselaar en trainer Conny van den Dikkenberg.

Ik heb sinds deze week de selectie overgenomen van collega Janco Heimgartner. Wat mijn opdracht is? Het plezier in het voetballen en de rust terugbrengen. Deze week met achttien man getraind. Natuurlijk kun je niet gelijk je stempel op de wedstrijd drukken”, meende Van den Dikkenberg.Ik denk dat de trainer in de rust heeft bewezen bij deze groep te passen. Op een rustige manier heeft hij aangeven hoe de tweede helft gespeeld moest worden. Dat ging al een stuk beter dan voor de rust. Ik denk dat wij nog van SV Harskamp gaan horen”, sloot de aanvoerder aan.In de eerste tien minuten wist SV Harskamp de ploeg uit Garderen onder druk te zetten.Maar daarna zetten de gasten een tandje bij en binnen een paar minuten geef je het duel eigenlijk uit handen”, aldus het Harskampse duo.

Twee keer mocht De Veluwse Boys profiteren van het niet voorkomen door de Harskampse verdediging van een voorzet.Er werd te weinig druk op de man en bal gezet. Je moet de voorzet eruit halen”, keek aanvoerder Lars van Wikselaar terug. De Garderense doelpunten werden gemaakt door Steven Pott en Thom van Doesburg.

Wilgert Kok bracht de ruststand op 0-3.

In de tweede helft is er naar vermogen gespeeld. De paar kansjes die er waren hebben we niet benut. Maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat De Veluwse Boys ook de nodige kansen heeft gehad. Ik had een nog niet geheel fitte Aldo van Norel op de bank zitten. Maar niet gebracht. Ik heb hem er liever zaterdag tegen vv Barneveld bij”, besloot Connie van den Dikkenberg zijn terugblik.

Het was Thom van Doesburg die de eindstand op 0-4 bepaalde.

Bron : Barneveldse krant