Veluwse Boys laat dure punten liggen in wageningen

GARDEREN : Veluwse Boys trainer Hans Nijhuis had zijn spelers de hele week al voorbereid op een lastige wedstrijd bij Wageningen. Dat werd het ook, mede omdat een sterker Veluwse Boys na tien minuten met 2-0 voor had kunnen staan, als Wesley Doppenberg en Wilgert Kok de kansen hadden benut. Dat gebeurde niet en bracht Wageningen terug in de wedstrijd, die daarna meer gelijk opging. Wageningen wist ook mogelijkheden te creëren, maar wist ze niet te benutten. In de 25e minuut was Veluwse Boys nog eenmaal dicht bij de openingstreffer. Op een steekbal van Job Knevel leverde Steven Pott een voorzet af, waaruit Wilgert Kok via een verdediger naast schoot. Uit de afgeslagen hoekschop schoot Robin van Middendorp vanaf 25 meter op de lat.
Veluwse Boys begon na de rust goed, kreeg ook kansen, maar Wesley Doppenberg en Wilgert Kok waren niet gelukkig in de afronding. Naarmate het doelpunt uitbleef werd het spel van Veluwse Boys onrustiger. Uit het niets kwam Wageningen in de 80e minuut op voorsprong. In eerste instantie wist doelman Ruben Knol nog te redden, maar op de rebound was hij kansloos; 1-0. Veluwse Boys speelde hierna volle bak op de aanval en kwam in de 87e minuut langszij. Op een voorzet van Robin van Middendorp schoot Rens Mulderij raak; 1-1. Wat Veluwse Boys in de laatste minuten ook probeerde meer dan gevaarlijke momenten leverde het niet op. Trainer Hans Nijhuis reageerde teleurgesteld: “De inzet was er wel, maar we leveren met het gelijkspel dure punten in en hebben de titel nu niet meer in eigen hand.”