Veluwse Boys walst over Wodanseck heen

GARDEREN Veluwse Boys kwam goed uit de winterstop. De ploeg van trainer Hans Nijhuis was veel te sterk voor Wodanseck. Na een 2-0 ruststand voerde Veluwse Boys na de rust de score op naar 9-0.

Reeds na zeven minuten stond Veluwse Boys op een 2-0 voorsprong. Op aangeven van Remco Schuiteman scoorden Wesley Doppenberg en Wilgert Kok. Daarna had Veluwse Boys continu balbezit, maar tot aan de rust wist het de kansen niet meer te benutten.

Na de hervatting met de wind tegen draaide de doelpuntenproductie echter op volle toeren. In de 51e minuut stapte Rens Mulderij over een voorzet van Matthijs van Giffen heen en liet Wesley Doppenberg de 3-0 aantekenen. Wodanseck liet de koppen hangen en Veluwse Boys profiteerde. In de 61e minuut scoorde Jasper Smit op aangeven van Wesley Doppenberg de 4-0. Daarna brak de periode Remco Schuiteman aan. In een kwartier tijd verhoogde hij met een raszuivere hattrick de voorsprong naar 7-0. Rens Mulderij ging in de 84e minuut langs twee tegenstander en schoot de 8-0 in de kruising. Het laatste doelpunt was het mooist. Keeper Danny van de Slik speelde Paskal Smit in, die Matthijs van Giffen aanspeelde. Via Rens Mulderij en Wesley Pott kwam de bal bij Steven Pott, die de eindstand op 9-0 bepaalde.

Bron : Barneveldse krant