Nieuwe inloopkleding 2e elftal

Het 2e elftal van de Veluwse Boys heeft nieuwe inloopkleding ontvangen voor de perfecte voorbereiding op de wedstrijden! De nieuwe inloop shirts en trainingspakken worden gesponsord door Restaurant de Wildebras.

Restaurant de Wildebras is een kindvriendelijk à la carte restaurant, die zich bevind naast camping de Hertshoorn aan de Putterweg in Garderen. Naast een heerlijke kaart hebben ze ook nog de grootste speelzolder van Nederland! Perfect dus om met de kinderen te gaan eten.

We zijn als club erg blij en trots dat de Wildebras deze jonge spelersgroep wil sponsoren. Met een brede selectie van oud jeugdspelers en jonge senioren heeft het 2e elftal een gemotiveerde groep voetballers waar we erg zuinig op moeten zijn!

de Veluwse Boys bedankt restaurant de Wildebras en wenst het 2e elftal een goede tweede seizoenshelft!