Statiegeld Actie COOP voor het Jeugdkamp Veluwse Boys 2018!

Dit jaar is het weer zo ver, het Jeugdkamp Veluwse Boys 2018! “Het” kamp waarbij de jeugd van de Veluwse Boys een fantastisch weekend beleeft vol sport en spel. Om dit jaar weer een onvergetelijk kamp neer te zetten is er, naast de enthousiaste vrijwilligers ook nog geld nodig!

Dit jaar gaat de COOP Brandsen ons helpen met een statiegeld actie speciaal voor het jeugdkamp. Lever al je flessen en kratten in bij de COOP in Garderen en druk op de doneerknop om het statiegeld te doneren aan ons jeugdkamp. De actie gaat vandaag in en duurt tot en met september!

We bedanken COOP Brandsen voor deze fantastische actie en hopen natuurlijk met zijn allen zoveel mogelijk geld op te halen, voor weer een onvergetelijk jeugdkamp voor alle jeugdleden van de Veluwse Boys!