Kledinginname tijdens ouder-kind toernooi aankomende zaterdag!

Aankomende zaterdag hebben we het jaarlijks terugkerende ouder-kind toernooi! De ouders zullen het in een wedstrijd opnemen tegen hun kinderen, iets wat elk jaar weer garant staat voor veel plezier en hier en daar wat “ouderdoms” blessures.

Tijdens dit toernooi zal de kledingcommissie net als vorig jaar klaar staan om alle trainingspakken en voetbaltassen in te nemen van alle jeugdspelers, zowel de stoppende leden als de leden die volgend jaar weer van de partij zijn. Zorg dus dat alles compleet ingeleverd wordt! Als je zelf niet in staat bent om te komen kan het van tevoren ingeleverd worden bij de leider of een teamgenoot. Mocht de kleding niet compleet ingeleverd worden, dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Alle kleding zal bij aanvang van volgend seizoen weer ingeleverd worden.

De kledingcommissie bestaat ook aankomend seizoen uit Arie Pluim, Ingrid Mulder en Ramon Kool en is te bereiken via de mail: kledingzaken@veluwseboys.nl deze informatie is ook te vinden op de site onder club->bestuur en organisatie->commissies. 

KOM DUS ALLEMAAL GEZELLIG NAAR HET OUDER-KIND TOERNOOI EN VERGEET DE KLEDING NIET!