Goed voetballend Veluwse Boys klopt kampioen OVC ’85

GARDEREN Veluwse Boys speelde een uitstekende wedstrijd tegen kampioen OVC, dat over de gehele wedstrijd gezien nauwelijks kansen kreeg. Een sterker Veluwse Boys nam in de 38e minuut de leiding. Op een steekpassje van Rens Mulderij liftte Reinier Kok de bal via de binnenkant van de paal over de keeper in het doel; 1-0. Vijf minuten later stuurde Reinier Kok Steven Pott de ruimte in, maar hij speelde de bal te ver voor zich uit, zodat de doelman kon onderscheppen.

Na de rust werd Veluwse Boys door OVC teruggedrongen zonder dat er voor het doel gevaarlijke situaties ontstonden. De achterhoede hield de defensie gesloten en in de omschakeling kreeg Veluwse Boys veel ruimte en grote mogelijkheden de wedstrijd in het slot te gooien. Steven Pott, Rens Mulderij en Wesley Doppenberg wisten de honderd procent kansen echter niet te benutten. Zo bleef het spannend tot het einde en sloot Veluwse Boys het seizoen met een mooie overwinning na een goede wedstrijd af. De ploeg mocht na afloop zelfs de complimenten in ontvangst nemen van de trainer van OVC voor het vertoonde spel.

Bron: Barneveldse Krant