BBQ Einde seizoen en afscheid

Na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, een mooie overwinning op de kampioen van de 4e klasse B, O.V.C. ’85, werd afgelopen zaterdag het seizoen afgesloten met een gezellige barbecue. Tijdens de barbecue heeft het eerste elftal van Veluwse Boys gepast afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden.

De spelers Reinier Kok en Robin van Middendorp maken een overstap en spelen volgend seizoen voor S.D.C. Putten. Gerwin de Ruiter, Bernhard van Leeuwen en Steven Pott zien helaas geen mogelijkheid om hun werk/studie te combineren met het voetballen voor het eerste elftal.

Van links naar rechts: Robin van Middendorp, Reinier Kok, Gerwin de Ruiter, Bernhard van Leeuwen, Stephen Pott
Niet op de foto: Rene Middendorp (verzorger) en Henk Lubbersen (keeperstrainer)

Wij willen deze spelers en stafleden enorm bedanken voor alle jaren inzet voor onder anderen het eerste elftal van Veluwse Boys en wensen hen succes met al hun toekomstige bezigheden.

Misschien tot ziens bij Veluwse Boys 1!