Nieuwe voetbaltassen JO17-1

Het oudste jeugdteam van de Veluwse Boys, de JO17-1, heeft nieuwe voetbaltassen ontvangen dankzij sponsor Klimbos Garderen! Een nieuwe naam voor de club, maar de eigenaar Erik Kroon steunt onze club al jaren via SOS Events.

Wij zijn erg blij dat hij door middel van deze leuke attractie en inmiddels trekpleister voor Garderen, de jongens van de JO17 (voorheen B-pupillen) er weer netjes bij laat lopen. In Klimbos Garderen bevinden zich meerdere parcours, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Het JO17-1 team staat nog steeds bovenaan in de competitie en kan dinsdag 12 december kampioen worden, mits ze de nummer 2, Zeewolde JO17-5, aankomende zaterdag uit verslaan. Kom ze allemaal dinsdagavond 12 december om 19 uur aanmoedigen bij de Veluwse Boys, als ze thuis de kampioenwedstrijd spelen tegen Vierhouten JO17-1!

De Veluwse Boys bedankt Klimbos Garderen voor de steun en wenst JO17-1 veel succes in de kampioensstrijd!