Veluwse Boys verliest van DVOV

Beide partijen grossierden de eerste twintig minuten in balverlies en konden geen kansen creëren. Daarna werd Veluwse Boys sterker en was het tweemaal dicht bij de openingstreffer. Een vrije trap van Reinier Kok werd van de doellijn gehaald en even later gebeurde hetzelfde met een kopbal van Wilgert Kok, die in de rebound in kansrijke positie over kopte. Het laatste kwartier was voor DVOV, dat pech had bij een schot op de lat en een kopbal op de paal. Twee minuten na rust gaf doelman Danny van de Slik een rebound weg en scoorde DVOV; 1-0. Het restant van de tweede helft domineerde Veluwse Boys zonder echter veel kansen te kunnen creëren. Het meeste gevaar ontstond uit vrije trappen van Reinier Kok. Uit één daarvan had Jurgen Hoegen moeten scoren, maar hij miste. In de 90e minuut was Veluwse Boys het dichtst
bij de gelijkmaker. Wesley Doppenberg kopte in, maar de doelman haalde de bal uit de kruising en stelde daarmee de winst voor DVOV veilig.

Bron: Barneveldse Krant