Ruime winst voor Veluwse Boys

Veluwse Boys komt de eer toe het kunstgrasveld bij Harskamp te hebben ingewijd. De 1-9 zege was niet eens geflatteerd.
De Harskampers zagen Veluwse Boys door Jurgen Hoegen een 0-1 voorsprong nemen. Daarvoor wisten Rens Mulderij, Wesley Pott en Wilgert Kok de mooiste kansen al onbenut te laten. Veluwse Boys trainer Hans Nijhuis zag dat Wesley Pot en Rens Mulderij voor rust nog wel trefzeker waren, 0-3.
In de tweede helft was het binnen enkele minuten al 0-4 via Wesley Pot en ondanks de 1-4, was het gedaan met het echte verzet van de thuisclub. Veluwse Boys speelde een klasse beter dan de spelers van Harskamp. Veluwse Boys maakte gelukkig voor de thuisclub niet alle kansen af. Zo bepaalden Rens Mulderij, Wilgert Kok 3x en Wesley Doppenberg de eindstand op 1-9.

Bron: De Band